CARDIO MOGELIJKHEDEN

Fujiyama Gym biedt verschillende cardio sporten aan voor jong en oud. Of jouw doel nu is om af te vallen, conditie te verbeteren, sterker te worden of om jezelf te kunnen verdedigen, we hebben alles in huis om aan jouw verwachtingen te voldoen. Voor ieder individu hebben wij een training op maat!

HIGH INTENSITY INTERVAL TRAINING (H.I.I.T.)

High Intensity Interval Training van FG Sport is een volledige workout die bijna in zijn geheel uit te voeren is met je eigen lichaamsgewicht (hierdoor is de kans op blessures minimaal). Je traint een uur lang intensief je lichaam door verschillende oefeningen uit te voeren tijdens deze allround training.

Ga verder

BOKSZAKTRAINING

Onze bokszaktraining is één van de beste cardio workouts die je maar kunt krijgen! Klanten reageren enthousiast op onze bokszaktraining met als belangrijkste reden: onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid, en gezellige sfeer voor, tijdens en na de lessen.

Ga verder

BOOTCAMP

Houd je wel van een uitdaging? Wil je niet alleen maar hardlopen maar ook afwisselen met oefeningen? Wil je weten waar je grenzen liggen en hoe je ze kunt verleggen? Dan is Bootcamp van FG Sport een geschikte workout voor jou.

Ga verder

TRX SUSPENSION TRAINING

TRX Suspension training is ontstaan bij de Amerikaanse Navy Seals en ontwikkeld kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd. De TRX oefeningen worden afgewikkeld met pittige cardio-elementen om je conditioneel een stap verder te brengen.

Ga verder
“ The fight is won or lost far away from witnesses – behind the lines, in the gym, and out there on the road, long before I dance under those lights. ”
MUHAMMAD ALI • QUOTE OF THE DAY
Meld je aan voor een gratis proefles!