KAPAP IN DEN BOSCH

Fujiyama Gym

Onze trainers helpen u graag met KAPAP

Wij zijn de enige gecertificeerde aanbieder van deze speciale les in de provincie Noord Brabant en daar zijn we trots op.

Maak kennis met Kapap, ook wel beter bekend als Krav Panim El Panim. Bij Fujiyama gym uit Den Bosch bieden wij al jaren Kapap aan!

Kapap wordt gezien als het oer systeem, waar het Krav Maga uit is ontstaan. Let wel op dat het hier om twee aparte systemen gaat met andere trainings principes.

Voordelen

 • Kapap is een specifiek Israëlische vorm van verdediging die tot op heden gebruikt wordt door de Israëlische speciale eenheden
 • Weerbaarder, mentaal sterker en zelfverdediging
 • Het systeem is gebaseerd op realiteit en is voortdurend in ontwikkeling

Gratis proefles

VEELGESTELDE VRAGEN

Faq Fujiyama Den Bosch
Zeer effectief. Je leert om iemand zo snel mogelijk uit te schakelen ongeacht de kracht van de tegenstander.
Het is speciaal gemaakt om het verschil in kracht, gewicht, kunde en uithoudingsvermogen te elimineren.

Een kijkje in onze gym

Fujiyama Gym

Wat andere van ons zeggen?

Fujiyama Gym

Ben je benieuwd naar de gemoedelijke sfeer die hangt in onze gym?

Hieronder staan geverifieerde reviews korstig uit google zodat je een betrouwbaar beeld krijgt over onze gym.

 • 5 star review  Goede trainers, gezellige mensen en altijd lekker doese met Gino!

  thumb Roy Brox

  5 star review  
  Top sportschool. Trainers met super veel kennis en ervaringen en een hele leuke sfeer onder de mensen. Bij fujiyama gym voel je je meer dan welkom.

  thumb Savana Van uden

  5 star review  
  Hele fijne sportschool! De lessen zijn zeer goed opgebouwd en ze hebben veel verstand over het optimaal trainen van je lichaam. Vanwege mijn sportachtergrond merk ik namelijk vaak dat trainers gewoon “iets” doen, bij Fujiyama duidelijk niet. Zij hebben enorm veel expertise en dit is terug te zien in de lessen. Ik voel me vanaf moment erg prettig hier. De trainers zijn aardig, de sfeer is goed en een wordt rekening gehouden met de verschillende instap niveau’s.

  thumb Ilvy Popelier

  5 star review  Ik train er al meer dan 10 jaar, zoveel geleerd en zoveel vrienden gemaakt. Top sportschool!

  thumb Harm Auto's

  5 star review  Top sportschool met goede persoonlijke begeleiding.

  thumb Imad A.

  5 star review  
  Echt een topsportschool! Vooral de gezellige sfeer en de kundigheid van het personeel zijn geweldig! Ben lid geweest van verschillende sportscholen, maar Fujiyama wint het op alle fronten!

  thumb Veerle Ockhuizen

  5 star review  
  Mijn vriendin zei, kom eens bij ons trainen. Ik dacht, waarom niet en ik ben super blij dat ik haar advies heb opgevolgd. Ik heb een 10 rittenkaart aangeschaft en ben de HITTraining gaan volgen. Super zwaar, maar helemaal leuk! Wat ik fijn en belangrijk vind is dat de trainers goed op je houding letten en ze stimuleren je om je grenzen op te zoeken! Ook de sfeer tijdens en na de training is heel prettig! Ik word er vrolijk van en ga een abonnement aanschaffen en ben van plan ook andere lessen te gaan volgen! FG alvast dank voor jullie 👌. Sportieve groet, Dorene

  thumb Dorene van der heijden

  5 star review  Super goede sportschool.emiel zeer vakkundig.goede begeleiding.echt aanrader.

  thumb Brigitte

  5 star review  Uitdagende groeps trainingen HIIT & TRX met goede trainers.

  thumb Patrick Keller
 • 5 star review  Top sportschool!

  thumb Dominique schild

  5 star review  Ouderwetse sportschool. Gewoon hard trainen. 👊🏻 Gemoedelijk en Top.

  thumb Frank Ackermans

  5 star review  super aardige trainers die luisteren naar je vragen en je op jou persoonlijke doelen te helpen!!!! ga zo door

  thumb K van der Looij

  5 star review  
  Super sportschool, persoonlijke aandacht, gemoedelijke sfeer. Voor iedereen wat wils!! De eerste sportschool waar ik het langdurig volhoud te blijven komen, erg motiverend.

  thumb Angelique Stoop

  5 star review  
  Fijne sportschool, jong en oud traint met elkaar. De trainers zijn professioneel en er is een gemoedelijke sfeer. Iedereen praat tegen elkaar het is er erg gezellig. Eerste sportschool waar ik zolang train .

  thumb Corry Stoop

  5 star review  Een fijn, laag drempelige sportschool. Met professionele begeleiding waar je tot het uiterst wordt gedreven...👊

  thumb Mirjam Lammersma

  5 star review  Gezellige sportschool & goede trainers top!!!

  thumb chelsea steenbakkers

  5 star review  
  Hele fijne sportschool waar je je gelijk thuisvoelt met vriendelijke mensen die je alles goed uitleggen en goede begeleiding geven de koffie staat altijd klaar na het sporten erg sociaal en echt fijn om daar te sporten ik doe TRX en Hit training en merk echt hoe goed dit is voor mijn lichaam echt top👍

  thumb Monique Belluz

  5 star review  
  Beste sportschool ever!! Goede begeleiding en heerlijke gemoedelijke sfeer. Je voelt je altijd welkom.

  thumb Anita Fleuren
 • 5 star review  
  Hele fijne sportschool met een en gezellige sfeer en goede apparatuur. Je krijgt er professionele adviezen van erg lieve en zorgzame coaches. Het allermooiste vind ik de persoonlijke aandacht die je krijgt om je doelen te bereiken, zowel lichamelijk als mentaal..Echt een aanrader!

  thumb Ona Giesen

  5 star review  Beste sportschool. Ik zat in een rolstoel 6 jaar lang dankzij hun trainingen kan ik weer lopen ondanks mijn incomplete dwarslaesie.

  thumb Geoffry Beuving

  5 star review  Top sportschool met veel verschillende trainingen

  thumb Niels van den Eng

  5 star review  
  Echt een fijne sportschool met trainers die les geven op alle niveau´s. Door de betrokkenheid en ervaring van de trainers ben ik veel gemotiveerder om te gaan sporten en vind ik het zelfs leuk! Ik word hier echt goed geholpen en begeleid tijdens de training en die persoonlijke aandacht maakt voor mij alle verschil in de kwaliteit van de training. 100% aanrader!

  thumb Marieke van Herpen

  5 star review  goede sport school Leuke lessen

  thumb Kim Kennis

  5 star review  Top sportschool

  thumb Jan van velzen

  5 star review  Ik heb vandaag mijn eerste box (ladies only les gehad.Ik vond het super leuk om met deze kei leuke meiden te trainen.tot gauw weer Fujiyama Gym.Met dank aan Doreen die me dit aanbevolen heeft.

  thumb Marion Van Engelen

  5 star review  
  Hele fijne sportschool waar je je gelijk thuisvoelt met vriendelijke mensen die je alles goed uitleggen en goede begeleiding geven de koffie staat altijd klaar na het sporten erg sociaal en echt fijn om daar te sporten ik doe TRX en Hit training en merk echt hoe goed dit is voor mijn lichaam echt top👍

  thumb Monique Belluz

  5 star review  
  Beste sportschool ever!! Goede begeleiding en heerlijke gemoedelijke sfeer. Je voelt je altijd welkom.

  thumb Anita Fleuren

Kapap training

Fujiyama Gym

Kapap wordt gezien als het oersysteem, waar het Krav Maga uit is ontstaan. Let wel op dat het hier om twee aparte systemen gaat met andere trainingsprincipes.

Ben jij toe aan een uitdaging? Kom dan een keer langs en maak gebruik van een gratis proefles in Den Bosch!

Kapap is een verdedigingssysteem

Omdat Kapap geen sport maar een uniek verdedigingssysteem is, blijft het constant in ontwikkeling. De nadruk ligt in het Kapap niet zozeer op het leren van veel technieken, maar juist op het begrijpen van wat een techniek effectief maakt (de onderliggende principes).

Door toepassing van de correcte principes kan een Kapap leerling uiteindelijk zelf oplossingen creëren voor nieuwe situaties. Kapap is gericht op overleven in moderne conflictsituaties.

Kapap den bosch

Kapap een snelle vorm van zelfverdediging

Kapap is een specifieke en snelle vorm van zelfverdediging die nog steeds gebruikt wordt door Israëlische speciale eenheden, de Israëlische politie en de antiterrorisme eenheid Yamam. Kapap is de meest effectieve vorm (vooral snel en accuraat)  van zelfverdediging die er op dit moment bestaat.

Dit, in tegenstelling tot bijvoorbeeld aikido welke een sierlijke vorm van zelfverdediging is en zich concentreert op elke soort aanval van de agressor en daar vervolgens op reageert. De laatstgenoemde sport is dus wat meer afwachtender dan het kapap.

mma Mix Martial Arts den bosch

Close Quarter Battle = gevecht op korte afstand

Kapap is ook bekend onder de term Israëli CQB (Close Quarter Battle, gevecht op korte afstand). Zoals je dus ziet is Kapap inmiddels wel vertaald naar het heden en hoe we kunnen leren om gevaarlijke situaties te zien, en leren vanaf welk moment het juiste moment is om te gaan verdedigen. Bij het gebruik van Kapap ga je niet aanvallen; dat is een heel andere sport.

Kapap den bosch

GRATIS PROEFLES

Vraag nu je gratis proefles aan

Ontdek zelf hoe de sfeer en trainingen zijn bij Fujiyama gym. Kom alleen of samen met iemand langs!

In welke sporten ben je geïnteresseerd?
Bedankt voor je bericht. Het is verzonden.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later opnieuw.