KICKBOKSEN IN DEN BOSCH

Fujiyama Gym

Onze trainers helpen u graag met kickboksen

Ontdek hoe intensief maar toch gezellig kickboksen kan zijn bij Fujiyama gym in Den Bosch. Onze trainingen zijn toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen. Wij proberen het zo laagdrempelig en gemoedelijk mogelijk te houden.

Mocht je toch een stap verder willen gaan? Dan zullen wij eerst met jou in gesprek gaan om te kijken of je bij de groep voor gevorderden past! Bij ons in de gym hangt een echte gemoedelijke sfeer die je gewend bent van Den Bosch!

Bij kickboksen leer je stoot, knie en trap technieken. Er wordt met respect en discipline met elkaar omgegaan. Waardoor kickboksen voor jouw de manier is voor een uitstekende workout om je conditie en kracht te verbeteren.

Voordelen

 • Kickboksen stimuleert handelen vanuit focus, rust en kracht
 • Kickboksen is een full body workout

 • Sparren is mogelijk maar is geen verplicht onderdeel bij ons
 • Kickboksen vergroot het zelfvertrouwen

Gratis proefles

VEELGESTELDE VRAGEN

Faq Fujiyama Den Bosch

Nee dat is al lang niet meer het geval, heel veel vrouwen hebben de weg gevonden naar onze sportschool. Het is een super work-out voor het hele lichaam.

Of je een beginnende of ervaren kickbokser/bokser bent dat maakt niets uit, onze trainingen zijn voor ieder niveau geschikt. Het gaat erom dat jij het maximale uit de training haalt voor je zelf.

In een uur verbrandt je ongeveer 400 tot 800 calorieën

Met kickboksen train je alle spieren in je lichaam.

Ja maar sparren is op vrijwillige basis, dus deelname is natuurlijk niet verplicht.

Ja dat is altijd mogelijk en deze les is ook gratis.

Sportkleding, Scheenbeschermers, handschoenen, bandages, bitje mocht je willen sparren.

Een kijkje in onze gym

Fujiyama Gym

Wat andere van ons zeggen?

Fujiyama Gym

Ben je benieuwd naar de gemoedelijke sfeer die hangt in onze gym?

Hieronder staan geverifieerde reviews korstig uit google zodat je een betrouwbaar beeld krijgt over onze gym.

 • 5 star review  Beste sportschool. Ik zat in een rolstoel 6 jaar lang dankzij hun trainingen kan ik weer lopen ondanks mijn incomplete dwarslaesie.

  thumb Geoffry Beuving

  5 star review  
  Fijne sportschool, jong en oud traint met elkaar. De trainers zijn professioneel en er is een gemoedelijke sfeer. Iedereen praat tegen elkaar het is er erg gezellig. Eerste sportschool waar ik zolang train .

  thumb Corry Stoop

  5 star review  
  Hele fijne sportschool! De lessen zijn zeer goed opgebouwd en ze hebben veel verstand over het optimaal trainen van je lichaam. Vanwege mijn sportachtergrond merk ik namelijk vaak dat trainers gewoon “iets” doen, bij Fujiyama duidelijk niet. Zij hebben enorm veel expertise en dit is terug te zien in de lessen. Ik voel me vanaf moment erg prettig hier. De trainers zijn aardig, de sfeer is goed en een wordt rekening gehouden met de verschillende instap niveau’s.

  thumb Ilvy Popelier

  5 star review  Ik heb vandaag mijn eerste box (ladies only les gehad.Ik vond het super leuk om met deze kei leuke meiden te trainen.tot gauw weer Fujiyama Gym.Met dank aan Doreen die me dit aanbevolen heeft.

  thumb Marion Van Engelen

  5 star review  Top sportschool met goede persoonlijke begeleiding.

  thumb Imad A.

  5 star review  Super goede sportschool.emiel zeer vakkundig.goede begeleiding.echt aanrader.

  thumb Brigitte

  5 star review  
  Beste sportschool ever!! Goede begeleiding en heerlijke gemoedelijke sfeer. Je voelt je altijd welkom.

  thumb Anita Fleuren

  5 star review  Uitdagende groeps trainingen HIIT & TRX met goede trainers.

  thumb Patrick Keller

  5 star review  
  Echt een topsportschool! Vooral de gezellige sfeer en de kundigheid van het personeel zijn geweldig! Ben lid geweest van verschillende sportscholen, maar Fujiyama wint het op alle fronten!

  thumb Veerle Ockhuizen
 • 5 star review  Goede trainers, gezellige mensen en altijd lekker doese met Gino!

  thumb Roy Brox

  5 star review  super aardige trainers die luisteren naar je vragen en je op jou persoonlijke doelen te helpen!!!! ga zo door

  thumb K van der Looij

  5 star review  Ik train er al meer dan 10 jaar, zoveel geleerd en zoveel vrienden gemaakt. Top sportschool!

  thumb Harm Auto's

  5 star review  
  Mijn vriendin zei, kom eens bij ons trainen. Ik dacht, waarom niet en ik ben super blij dat ik haar advies heb opgevolgd. Ik heb een 10 rittenkaart aangeschaft en ben de HITTraining gaan volgen. Super zwaar, maar helemaal leuk! Wat ik fijn en belangrijk vind is dat de trainers goed op je houding letten en ze stimuleren je om je grenzen op te zoeken! Ook de sfeer tijdens en na de training is heel prettig! Ik word er vrolijk van en ga een abonnement aanschaffen en ben van plan ook andere lessen te gaan volgen! FG alvast dank voor jullie 👌. Sportieve groet, Dorene

  thumb Dorene van der heijden

  5 star review  goede sport school Leuke lessen

  thumb Kim Kennis

  5 star review  Top sportschool met veel verschillende trainingen

  thumb Niels van den Eng

  5 star review  
  Super sportschool, persoonlijke aandacht, gemoedelijke sfeer. Voor iedereen wat wils!! De eerste sportschool waar ik het langdurig volhoud te blijven komen, erg motiverend.

  thumb Angelique Stoop

  5 star review  Top sportschool

  thumb Jan van velzen

  5 star review  
  Echt een fijne sportschool met trainers die les geven op alle niveau´s. Door de betrokkenheid en ervaring van de trainers ben ik veel gemotiveerder om te gaan sporten en vind ik het zelfs leuk! Ik word hier echt goed geholpen en begeleid tijdens de training en die persoonlijke aandacht maakt voor mij alle verschil in de kwaliteit van de training. 100% aanrader!

  thumb Marieke van Herpen
 • 5 star review  
  Top sportschool. Trainers met super veel kennis en ervaringen en een hele leuke sfeer onder de mensen. Bij fujiyama gym voel je je meer dan welkom.

  thumb Savana Van uden

  5 star review  
  Hele fijne sportschool met een en gezellige sfeer en goede apparatuur. Je krijgt er professionele adviezen van erg lieve en zorgzame coaches. Het allermooiste vind ik de persoonlijke aandacht die je krijgt om je doelen te bereiken, zowel lichamelijk als mentaal..Echt een aanrader!

  thumb Ona Giesen

  5 star review  Een fijn, laag drempelige sportschool. Met professionele begeleiding waar je tot het uiterst wordt gedreven...👊

  thumb Mirjam Lammersma

  5 star review  Top sportschool!

  thumb Dominique schild

  5 star review  Gezellige sportschool & goede trainers top!!!

  thumb chelsea steenbakkers

  5 star review  
  Hele fijne sportschool waar je je gelijk thuisvoelt met vriendelijke mensen die je alles goed uitleggen en goede begeleiding geven de koffie staat altijd klaar na het sporten erg sociaal en echt fijn om daar te sporten ik doe TRX en Hit training en merk echt hoe goed dit is voor mijn lichaam echt top👍

  thumb Monique Belluz

  5 star review  Ouderwetse sportschool. Gewoon hard trainen. 👊🏻 Gemoedelijk en Top.

  thumb Frank Ackermans

  5 star review  Top sportschool

  thumb Jan van velzen

  5 star review  
  Echt een fijne sportschool met trainers die les geven op alle niveau´s. Door de betrokkenheid en ervaring van de trainers ben ik veel gemotiveerder om te gaan sporten en vind ik het zelfs leuk! Ik word hier echt goed geholpen en begeleid tijdens de training en die persoonlijke aandacht maakt voor mij alle verschil in de kwaliteit van de training. 100% aanrader!

  thumb Marieke van Herpen

KICKBOKSEN EEN TACTISCHE VECHTSPORT

Fujiyama Gym

Kickboksen is een tactische vechtsport waarbij soepelheid, coördinatie van beweging en conditie centraal staan.

Ben jij toe aan een uitdaging? Kom dan een keer langs en maak gebruik van een gratis proefles!

FYSIEK STERK EN
MENTAAL STERK

Onze coach geeft de kickboks les al tientallen jaren bij Fujiyama uit Den Bosch en weet precies hoe die elke leerling moet aansturen.

Tijdens de lessen word je niet alleen fysiek sterker maar ook zelfverzekerder en dat zal mentaal veel verschil maken. Kickboksen is een zeer leuke vechtsport en gemotiveerd raak je er zeker van!

Boksen den bosch

CONDITIE EN AFVALLEN

Is conditie of afvallen een van je doelstellingen? Dan is kickboksen zeker iets voor jou! De trainingen zijn zo divers dat je er gemakkelijk alle energie uit haalt. Dit zodat je onbewust heel snel en gemakkelijk kunt afvallen. Fujiyama gym is de plek waar je kunt kickboxen in Den Bosch.

Bokszaktraining den bosch

BOKSZAK TRAINING DEN BOSCH

Bokszak trainingen zijn perfect om de basics van het boksen aan te scherpen. Niet alleen beginners maar ook professionals maken hier volop gebruik van.

Je traint uiteraard niet alleen de basics. Maar je voetenwerk, bokshouding en kracht neem je ook mee tijdens deze trainingen.

Bij Fujiyama boksschool uit Den Bosch leren wij jou hoe je de perfecte jab, cross en hook uitvoert tijdens een van onze bokszak trainingen.

Bokszaktraining den bosch

KICKBOKSEN VOOR VROUWEN IN DEN BOSCH

Ook geven wij les aan gemotiveerde vrouwen die graag willen kickboxen in Den Bosch. Steeds meer vrouwen kiezen voor kickboksen!

Ook kan je kiezen om voor onze small group training te gaan! Een training van 2 tot maximaal 8 personen in Den Bosch.

Kickboksen den bosch

GRATIS PROEFLES

Vraag nu je gratis proefles aan

Ontdek zelf hoe de sfeer en trainingen zijn bij Fujiyama gym. Kom alleen of samen met iemand langs!

In welke sporten ben je geïnteresseerd?
Bedankt voor je bericht. Het is verzonden.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later opnieuw.