ONTDEK AL ONZE VECHTSPORTEN

Fujiyama Gym biedt veel verschillende vechtsporten aan voor jong en oud. Of jouw doel nu is om af te vallen, conditie te verbeteren, sterker te worden of om jezelf te kunnen verdedigen, we hebben alles in huis om aan jouw verwachtingen te voldoen! Het is niet verplicht om te sparren, maar het mag wel.

KICKBOKSEN

Onze groepslessen worden verzorgt door zeer ervaren en gediplomeerde trainers, waardoor er een intensieve begeleiding tijdens de les is gegarandeerd. Kickboksen is een schitterende sport om te beoefenen.

Ga verder

BOKSEN

Bij Fujiyama Gym leer je alle technieken op het gebied van boksen. Naarmate je traint ga je jouw snelheid en kracht flink verhogen. Je hebt veel kracht en snelheid nodig om tot goede resultaten te komen. Wij zijn als enige in Den Bosch aangesloten bij de Nederlandse Boksbond, en werken met gediplomeerde trainers.

Ga verder

KAPAP

Bij FG Sport ga je leren met deze weerbaarheidstraining wanneer er op welk moment daadwerkelijk gevaar voor jou dreigt en je een manier moet vinden om je zo snel mogelijk van je aanvaller te ontdoen.

Ga verder

MIX MARTIAL ARTS (MMA)

FG Sport biedt MMA lessen aan op zowel recreatief als wedstrijd niveau. Bij FG Sport kunnen wij een keur aan vechttechnieken bieden, en deze aan elkaar koppelen om de sportbeoefenaar te bekwamen in MMA. In tegenstelling tot de gangbare vechtsporten is bij MMA veel geoorloofd.

Ga verder

BOKSZAK TRAINING

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In augue nisl, ornare volutpat mi vitae, varius tincidunt erat. Cras tristique at dui nec aliquam.

Ga verder
“ The fight is won or lost far away from witnesses – behind the lines, in the gym, and out there on the road, long before I dance under those lights. ”
MUHAMMAD ALI • QUOTE OF THE DAY
Meld je aan voor een gratis proefles!